BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Fen Edebiyat Fakültesi
Moleküler Biyoloji ve Genetik

Hücreden Topluma Yolculuk Sempozyumu III

Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü disiplinlerarası ve çok disiplinli çalışmalara vurgu ve katkı yapmak amacıyla 2018 yılından itibaren her yıl farklı temaları ortak bir düzlemde tartışmak için “Hücreden Topluma Yolculuk Sempozyumu” serilerini düzenlemeye başlamıştır. Akademisyenlere, lisans ve lisansüstü öğrencilerine hitap eden sempozyumun ilki “Yaşam ve Ölüm”, ikincisi ise “Bağlanma ve Ayrılma” ana temalarıyla düzenlenmiştir. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi bir önceki Dekanı merhum Prof. Dr. Doğan Kökdemir, bu sempozyum serisinin fikir önderliğini yapmıştır. Üçüncüsü 10 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sempozyum, Hocamız Prof. Dr. Doğan Kökdemir anısına ve kendisinin de çalışma/ilgi alanı olan “Canlı ve Yapay Zeka” teması ile düzenlenecektir. İlgili tüm akademisyenleri ve öğrencileri söz konusu bilimsel etkinliğimizde ağırlamaktan onur duyarız.